"We leren van en met elkaar. Samen weten en kunnen we meer.

Niemand weet alles en kan alles alleen. Daarom werkt Find-Aut regelmatig samen met andere begeleiders, therapeuten en organisaties om onze krachten te bundelen. Zo kunnen we kinderen en gezinnen het beste bieden wat mogelijk is. Als er meer nodig is dan Find-Aut kan bieden, kijken we samen wie dat stuk kan invullen.

 

Find-Aut werkt onder andere samen met:

 

 

Marijke van 't Veer

 

Specialist in TOS, dyslexie, beelddenken, leren leren en gebaren. Marijke is een ervaren en gespecialiseerd coach. Zij begeleidt onder andere kinderen en gezinnen met autisme, HB, ADD en het syndroom van Down. Daarnaast ondersteunt zij vluchtelingen tijdens hun integratie en het leren van de Nederlandse taal. Voor meer informatie, bezoek www.marijkevantveer.nl.

Anna de Vries

 

Anna werkt bij AdV Services en is mede-eigenaar van YA! Fotografie. Anna is ons creatieve brein. Ze helpt bij begeleiding tijdens therapie en activiteiten op externe locaties. Anna ondersteunt tijdens creatieve opdrachten, ontwerpt werkbladen en denkt mee over opdrachten.

Als ervaringsdeskundige, met haar jonge leeftijd en persoonlijke ervaringen, heeft Anna een goede aansluiting met jongeren in de praktijk. In haar vrije tijd past ze veel op kinderen en leidt ze Paco op als hulphond. Ze is ook fotograaf en verzorgt de foto's voor onder andere onze website.

Vanuit Autisme Bekeken (VAB)

Het VAB bestaat uit een team van gedreven specialisten en ervaringsdeskundigen op het gebied van autisme. Samen met een groot team van levensloopbegeleiders werken zij hard om mensen met autisme een gewaardeerde plek te geven in onze samenleving. Collega's denken regelmatig mee over complexe casussen en geven advies. Iedere 3 weken zitten we met elkaar tijdens intervisie (uiteraard worden cliënten anoniem besproken).

So-He


Samen met docenten en studenten begeleidt So-He kinderen met speciale ondersteuningsbehoeften. We helpen o.a met huiswerk en examenvoorbereiding. So-He is onderdeel van Find-Aut.

Stichting Aut-Side

 

Omdat niet voor iedereen de juiste hulp beschikbaar is en het soms ingewikkeld is om ook de goede zorg te vinden. Voor tijdelijke overbrugging dragen wij op deze manier ons steentje bij. Samen staan we sterk en kan er meer dan er in eerste instantie wordt gedacht.

Werkervaringsplek

Mensen die twijfelen over omscholing kunnen bij Find-Aut een tijdelijke plek vinden om te onderzoeken wat bij hen past. Een vereiste is dat ze affiniteit hebben met jongeren en in het bezit zijn van een geldige VOG. Ze staan te allen tijde onder supervisie van Find-Aut.

 

 

Verder werkt Find-Aut regelmatig samen met verschillende gemeenten en jeugdconsulenten, middelbare scholen (o.a. de Huizermaat, Yuverta en Berg & Bosch) en basisscholen. Maar ook met samenwerkingsverbanden (o.a. Unita, Nautilus, Qinas, Nuyens) en het ministerie van VWS. Find-Aut heeft een groot netwerk aan collega's en organisaties. Dit netwerk helpt, adviseert en verwijst cliënten naar de best passende plek. Zie 'Info/Links' voor meer informatie.